Affärsracet på motorbanan i Anderstorp 15 maj 2009

Det var den eftermiddagen då förstärkaren i sändningsutrustningen lade av och jag inte “kom hem” med sändningen först.

Men supermannen/teknikern Lars Runström hjälpte mig med instruktioner per telefon, så jag kopplade bort söndrig förstärkare och kopplade in marantzen (datorbandspelaren) som förstärkare i stället. En rejäl tjuvkoppling.

Vilket betydde att jag var tvungen att ta ministern Ewa Björling till kofferten för då kunde jag inte använda den bärbara mesen och ta med mig på ryggen. Hon tyckte det var så intressant att det gick att lösa så hon bloggade om småländska klurigheter sen.

Tack för bilderna Peter Dallman.

Här går att läsa om vad frihandelsministern själv tyckte om att bli intervjuad i en koffert. Innovativt var visst ordet hon använde. https://frihandelsministern.wordpress.com/2009/05/15/affarsracet-i-anderstorp/

“Har tillbringat dagen i Anderstorp på Affärsracet. Jätteroligt att se så många pigga företag på plats. Startade besöket med en rolig intervju i Sveriges radio. Journalisten hade problem med utrustningen, men fyndig som hon var hade hon själv ”tjuvkopplat” ihop en egen variant med hjälp av sin bandspelare. Det fungerade bra, men det är första gången jag gör en intervju i bakluckan på en bil. Innovativt gjort och just innovation är ju också något som kännetecknar denna regionen.”